Ny medarbejder?
Vi gør det pærelet

Lad os finde din medarbejder

Vi sender KUN info omkring rekruttering

Spar tid & resourcer

Vi hjælper virksomheder med at finde kvalificerede VVS-montører med god erfaring til din virksomhed. Netop VVS-montører er en af vores største fagområder, når det gælder vikarløsninger. Derfor kan vi nemt hjælpe dig med at finde præcis de medarbejdere, du leder efter. Vi har konsulenter siddende med ekspertise inden for rekruttering af gode tekniske fagfolk, så vi forstår dine behov. Derfor kender vores konsulenter til VVS-arbejdet og de nødvendige kvalifikationer, man skal have for at blive VVS-montør.
Vi finder både VVS-montører, der kan klare lidt af hvert og køre ud med service-og spjældopgaver. Herunder beskæftiger vores VVS’er sig ofte med installationsarbejde til for eksempel køkken og bad, montering af gulvvarme og lignende. Men vi finder også VVS’ere, der har specialiseret sig inden for en specifik gren af VVS, såsom energimontører, som kan installere forskellige typer af varmeanlæg, hovedsageligt i boliger. Vi har altså helt styr på, hvad der skal til, og vi kan nemt finde dig din næste kvalificerede VVS-montør.

med

Med Kandidaternes hjælp får du hele rekrutteringsprocessen fra a til z. Vi har specialister siddende inden for rekruttering af håndværkere. De ved, hvad det kræver, og de har et stort netværk til mange kvalificerede kandidater.
Når du samarbejder med Kandidaterne, sparer du en masse tid, når du skal finde din næste medarbejder. Tid, som du kan bruge på dine kerneopgaver. Du sparer også ressourcer, idet vi står for alt det administrative, såsom udarbejdelse af stillingsopslag og kontrakt. Der er derfor mange fordele ved at samarbejde med Kandidaterne.

uden

Det kræver mere tid og flere ressourcer at hyre en ny medarbejder, end man lige går og tror. Uden Kandidaternes hjælp, er der mange ting, du skal overveje og bruge tid og ressourcer på. Det er blandt andet ting som at skrive og markedsføre stillingsopslag, at søge efter de rette kandidater og at sørge for alt det administrative som for eksempel kontraktudarbejdelse. Uden Kandidaternes hjælp skal du også sørge for at lave profilanalyse og at afholde interviews. Der er altså mange ting, som du skal holde styr på selv, hvis du ikke samarbejder med Kandidaterne i søgen efter din nye medarbejder.