Ny medarbejder?
Vi gør det pærelet

Lad os finde din medarbejder

Vi sender KUN info omkring rekruttering

Spar tid & resourcer

Vores konsulenter har en stor viden om tømrere, og de ved, hvad det kræver af den ansatte i forhold til kvalifikationer. Derfor kan vi finde de bedste tømrere til din virksomhed, uanset hvilken type tømrer, du søger. Vi sender blandt andet tømrere ud på opgaver med gulvlægning, varmeisolering, opsætning af vægge samt beklædning.
En tømrer arbejder oftest med større byggeprojekter, som kan omhandle renovering, ombygning eller nye konstruktioner. De forskellige opgaver kan både være korte og længerevarende projekter samt dags-projekter af forskellig art, der for det meste drejer sig om mindre reparations- eller ombygningsprojekter. Derfor er det vigtigt, at du kan få en tømrervikar i en længere eller kortere periode, lige når det brænder på. Og det kan Kandidaterne hjælpe dig med. Vi bestræber os på at kunne levere kvalificerede medarbejdere meget hurtigt. Derfor finder vi også nemt de tømrere, som du har brug for!

med

Med Kandidaternes hjælp får du hele rekrutteringsprocessen fra a til z. Vi har specialister siddende inden for rekruttering af håndværkere. De ved, hvad det kræver, og de har et stort netværk til mange kvalificerede kandidater.
Når du samarbejder med Kandidaterne, sparer du en masse tid, når du skal finde din næste medarbejder. Tid, som du kan bruge på dine kerneopgaver. Du sparer også ressourcer, idet vi står for alt det administrative, såsom udarbejdelse af stillingsopslag og kontrakt. Der er derfor mange fordele ved at samarbejde med Kandidaterne.

uden

Det kræver mere tid og flere ressourcer at hyre en ny medarbejder, end man lige går og tror. Uden Kandidaternes hjælp, er der mange ting, du skal overveje og bruge tid og ressourcer på. Det er blandt andet ting som at skrive og markedsføre stillingsopslag, at søge efter de rette kandidater og at sørge for alt det administrative som for eksempel kontraktudarbejdelse. Uden Kandidaternes hjælp skal du også sørge for at lave profilanalyse og at afholde interviews. Der er altså mange ting, som du skal holde styr på selv, hvis du ikke samarbejder med Kandidaterne i søgen efter din nye medarbejder.