Ny medarbejder?
Vi gør det pærelet

Lad os finde din medarbejder

Vi sender KUN info omkring rekruttering

Spar tid & resourcer

Mangler du en ny murer i en kortere eller længere periode? Kandidaterne sender blandt andet murere ud til opgaver, der omhandler ombygning, renovering og restaurering af forskellige byggerier i både det private og offentlige. Vi sender også murere ud, som har specialiseret sig og dygtiggjort sig indenfor deres felt.
De fleste murere arbejder med forskellige bygningsprojekter. Det kan både være kortvarige projekter, der kræver nogle dages arbejde, men det kan også være større, længerevarende konstruktionsprojekter, der kan tage flere måneder. Derfor er det vigtigt, at du kan få en murervikar i en længere eller kortere periode, lige når det brænder på. Og det kan Kandidaterne hjælpe dig med. Vi er nemlig eksperter i at finde hurtige og kvalitetsbevidste løsninger. Så hvis du står og mangler en murer til en kortere eller længere periode, kan Kandidaterne hjælpe dig med at finde den helt rette arbejdskraft.

med

Med Kandidaternes hjælp får du hele rekrutteringsprocessen fra a til z. Vi har specialister siddende inden for rekruttering af håndværkere. De ved, hvad det kræver, og de har et stort netværk til mange kvalificerede kandidater.
Når du samarbejder med Kandidaterne, sparer du en masse tid, når du skal finde din næste medarbejder. Tid, som du kan bruge på dine kerneopgaver. Du sparer også ressourcer, idet vi står for alt det administrative, såsom udarbejdelse af stillingsopslag og kontrakt. Der er derfor mange fordele ved at samarbejde med Kandidaterne.

uden

Det kræver mere tid og flere ressourcer at hyre en ny medarbejder, end man lige går og tror. Uden Kandidaternes hjælp, er der mange ting, du skal overveje og bruge tid og ressourcer på. Det er blandt andet ting som at skrive og markedsføre stillingsopslag, at søge efter de rette kandidater og at sørge for alt det administrative som for eksempel kontraktudarbejdelse. Uden Kandidaternes hjælp skal du også sørge for at lave profilanalyse og at afholde interviews. Der er altså mange ting, som du skal holde styr på selv, hvis du ikke samarbejder med Kandidaterne i søgen efter din nye medarbejder.