Ny medarbejder?
Vi gør det pærelet

Lad os finde din medarbejder

Vi sender KUN info omkring rekruttering

Spar tid & resourcer

Står du og mangler nye malere i din virksomhed? Så lad Kandidaterne hjælpe dig. Vores malere bliver arbejder typisk med både nybyggeri og konstruktioner samt ældre bygninger, der har brug for vedligehold, opfriskning eller renovering. Det er ofte mere almindelige maleropgaver på lofter, døre, paneler og vægge. Men vi sender også malere ud, der har specialiseret sig inden for restaurering af forskellig grad. Mange af disse specialiseringer kræver, at man har stor kreativitet og praktisk er rigtig dygtig. I alle former for malerstillinger, er fagligheden altså vigtig. Derfor finder vi også kun de allerbedste malere til dig.
Vi har forståelse for, at erhvervslivet er meget turbulent, og at man derfor med kort varsel kan mangle mandskab. Dermed er vi blevet eksperter i at finde hurtige og kvalitetsbevidste løsninger. I praksis betyder det, at hvis du kontakter os med en hastesag, slår vi stillingsbetegnelsen op i vores system, og i løbet af få sekunder har vi overblik over alle de kandidater, som vi kan kontakte. Det vil sige, at vi i de fleste tilfælde kan have en kompetent person klar i løbet af meget kort tid. Så hvis du står og mangler en kvalificeret og faglært maler lige nu, er det Kandidaterne, du skal have fat i.

med

Med Kandidaternes hjælp får du hele rekrutteringsprocessen fra a til z. Vi har specialister siddende inden for rekruttering af håndværkere. De ved, hvad det kræver, og de har et stort netværk til mange kvalificerede kandidater.
Når du samarbejder med Kandidaterne, sparer du en masse tid, når du skal finde din næste medarbejder. Tid, som du kan bruge på dine kerneopgaver. Du sparer også ressourcer, idet vi står for alt det administrative, såsom udarbejdelse af stillingsopslag og kontrakt. Der er derfor mange fordele ved at samarbejde med Kandidaterne.

uden

Det kræver mere tid og flere ressourcer at hyre en ny medarbejder, end man lige går og tror. Uden Kandidaternes hjælp, er der mange ting, du skal overveje og bruge tid og ressourcer på. Det er blandt andet ting som at skrive og markedsføre stillingsopslag, at søge efter de rette kandidater og at sørge for alt det administrative som for eksempel kontraktudarbejdelse. Uden Kandidaternes hjælp skal du også sørge for at lave profilanalyse og at afholde interviews. Der er altså mange ting, som du skal holde styr på selv, hvis du ikke samarbejder med Kandidaterne i søgen efter din nye medarbejder.