Ny medarbejder?
Vi gør det pærelet

Lad os finde din medarbejder

Vi sender KUN info omkring rekruttering

Spar tid & resourcer

Vi finder kvalificerede elektrikere med god erfaring til din virksomhed. Vi er specialister i vikarløsninger inden for netop elektrikere. Derfor kan vi hjælpe dig med at finde præcis de medarbejdere, du leder efter.
Elektrikere er vores største område inden for mandskabsudlejning. Det er dem, vi oftest sætter sammen med de rette virksomheder. Fordi vi har konsulenter med ekspertise inden for rekruttering af gode tekniske fagfolk, forstår vi dine behov og formår at tage højde for de små tekniske detaljer. Vi finder både elektrikere, der kan klare lidt af hvert og køre ud med service-og spjældopgaver. Men vi finder også elektrikere, der har specialiseret sig inden for en specifik gren af elektronik, såsom styrings- og reguleringsteknik som industrielektriker eller installationsteknik som installationsmontør. Derfor kan vi også nemt hjælpe dig med at finde dine næste elektrikere.

med

Med Kandidaternes hjælp får du hele rekrutteringsprocessen fra a til z. Vi har specialister siddende inden for rekruttering af håndværkere. De ved, hvad det kræver, og de har et stort netværk til mange kvalificerede kandidater.
Når du samarbejder med Kandidaterne, sparer du en masse tid, når du skal finde din næste medarbejder. Tid, som du kan bruge på dine kerneopgaver. Du sparer også ressourcer, idet vi står for alt det administrative, såsom udarbejdelse af stillingsopslag og kontrakt. Der er derfor mange fordele ved at samarbejde med Kandidaterne.

uden

Det kræver mere tid og flere ressourcer at hyre en ny medarbejder, end man lige går og tror. Uden Kandidaternes hjælp, er der mange ting, du skal overveje og bruge tid og ressourcer på. Det er blandt andet ting som at skrive og markedsføre stillingsopslag, at søge efter de rette kandidater og at sørge for alt det administrative som for eksempel kontraktudarbejdelse. Uden Kandidaternes hjælp skal du også sørge for at lave profilanalyse og at afholde interviews. Der er altså mange ting, som du skal holde styr på selv, hvis du ikke samarbejder med Kandidaterne i søgen efter din nye medarbejder.